Ben jij een échte 'Vamp', een 'maneater?' Ontdek het hier!...

Wat vinden jullie? Is het stoer om met zoveel mogelijk mannen naar bed te gaan? Hoe meer je er kan verslinden, hoe leuker ze je gaan vinden ... denk je... want DAN pas ben je "ervaren én populair" MAAR Hoe vaak lukt het je om een kerel naar je "hol" te slepen? Hoe pak je het eigenlijk aan? Ben jij die sexy amazone die haar pijlen op iedere prooi die voorbij komt richt? ... Zoek jij een seksslaaf? ... tot je uitgespeeld bent?

Om dan maar weer naar een andere prooi op jacht te gaan? ... Succes!

Tijdens onze Fifty Secrets Homeparty zullen we je helpen al je charmes naar boven te halen en je ideetjes te geven waar je écht wat mee aan kunt om jouw prooi mee te verleiden!

Trek je sexy pak aan, zet je zwoele stem op,... en haal keihard uit op een onverwacht moment.

WAT wil het andere geslacht eigenlijk écht? Vrouwen die puur en onschuldig zijn.... ? Mannen hebben een dierlijke behoefte om bescherming te bieden .... en die behoefte komt bij een "woeste Amazone" nu eenmaal niet naar voor. Moet je je dan als maagd profileren, zodat de sterke mannenhand je kan leiden.....?

Onthou : Wij Vrouwen zijn machtige, onverzadigbare wezens. Gelijk hoe je het bekijkt: wij hebben écht macht over mannen - zij luisteren immers eerder naar hun geslachtsdrift dan dat ze naar hun verstand luisteren! En daar kunnen wij vrouwen, handig gebruik van maken.

In elke vrouw zit een vuurspuwende en verslindende draak verborgen! En in elke man schuilt een robot, zonder vrije wil. LOL Zeker als we het goed aan pakken.

Mannen zijn geen lelieblanke lammetjes van onschuld. Ze zoeken compensatie voor hun onmacht om vrouwen te bedwingen. Hou daar altijd rekening mee....gelijk voor welke aanpak je kiest!

Hoe herken je of je een 'maneater' bent?

Als je op alles "ja' kan antwoorden ... ben je een "number one maneater!" Welkom in de club!

1. Heb je meer one-night-stands gehad dan relaties?** ** Iedereen houdt ervan op te scheppen over het aantal partners. Dames met de beste kansen om het in een langdurige relatie vol te houden, zijn degenen die kwaliteit boven kwantiteit verkiezen. Seks zou niet moeten gaan over hoe vaak je het doet, maar hoe goed je connectie maakt wannéér je het doet.

  1. Kan je heel vaak "relatie status" -veranderingen in je Facebook-feed zien?**** Misschien ben je op zoek naar iemand om wraak op te nemen, zélfs als je echt gewoon op zoek bent naar een aardige vent.

  2. Je praat over mannen zoals je over steak praat. Net zoals Homer Simpson het over donuts heeft ...watertanden met glazige ogen? ... Hmm denk er aan : een kerel is géén T-bone steak!

  3. Ging je eerst met zijn vriend een relatie aan - en je kwam bijna uit bij zijn andere vriend? ..... Dit spreekt voor zich - als je hem leuker vind dan zijn vriend ...,moet je niet éérst met zijn vriend neuken ..

  4. Je hebt een relatie maar je geeft je telefoonnummer toch aan een andere kerel... Want je wil niet in liefde voor het leven geloven? ...

  5. Als je er van kunt genieten door hem dagenlang te vermijden ....om hem te laten zien wie de baas is.

  6. Wat hij ook doet: het is nooit goed voor jou .... . Jouw hart blijft koel.

Man-Eater


Recente blogposts