Erotische massages .. goed begonnen, half gewonnen!

Er zijn niet zoveel kerels die de tijd nemen om hun liefje te verwennen met een erotische massage. Na een Fifty Secrets Homeparty kan jij hem daarbij een handje helpen!

Wij vertellen je immers waar jullie erogene zones te vinden zijn, de -soms wel verrassende- plaatsjes op jullie lichamen waar jullie het meest gevoelig zijn! En ... we presenteren jullie ook de allebeste producten voor de meest specifieke massages.

Onderschat het niet, een goed uitgevoerde erotische massage -met "kennis van zaken"... , daar heb je alleen maar voordelen aan! Het is écht DE manier om in de juiste stemming te komen vooraleer jullie aan jullie stoeipartij beginnen!

Wil je je massagetechniek verbeteren? Boek dan een party en je leert alle geheimpjes.

Wist je trouwens, dat "erotische massages" eigenlijk eeuwenoude technieken zijn met interessante resultaten.... De oudste afbeeldingen/beschrijvingen van massagepraktijken komen uit China, en zijn meer dan 5000 jaar oud!

In de oudheid werden massages om verschillende redenen aanbevolen -- vooral voor het bevorderen van een goede gezondheid. Denk dan aan spierpijnen of om emotionele energiën in balans te brengen. Ook tegen hoofdpijn of astma vond men dat massage écht wel hielp.

Masseren <=> schoonheid, sensualiteit en erotiek.

De erotische massages van nu zijn gebaseerd op oude tradities. Denk aan Tantra en Nuru. ( (Nuru is een Japanse massagetechniek waarbij men het naakte ingeoliede lichaam tegen elkaar aan beweegt.) . Maar om je partner te verwennen met een erotische massage hoef je heus geen professional te zijn. Dat hoor je wel op onze homeparty. Zeker niet als je een paar kleine techniekjes "mee krijgt" vergezeld van de juiste producten - dan is het heel zeker kermis in jullie bed!

Een erotische massage is een goede manier om dichter bij elkaar te komen en intense seksuele spanning op te bouwen. Dus in feite loont het de moeite om aandachtig te luisteren naar het verhaal van de presentatrice - het zal je alleen maar extra genot in je leven brengen!

Feit : Een erotische massage is bedoeld als seksuele ervaring op zichzelf, en is méér dan alleen voorspel....

En zolang je geen "vreemde dingen" doet, goed de tijd neemt en de sfeer goed is, zal het masseren al snel super sensueel én seksueel worden.

Zorg er voor dat je een goede voorbereiding hebt. Dat wil zeggen : de juiste producten voor de beste ervaringen. En ja, idd, je kan het al raden : op onze Fifty Secrets avond krijg je te horen wélke producten de beste resultaten geven voor maximum genot! Dit is écht niet te onderschatten.

Of een massage erotisch en sensueel is, heeft ook te maken met hoe intiem en hoe ontspannen de sfeer is. Ook daar krijg je exclusieve tips over, tijdens de homeparty van Fifty Secrets.

Misschien denk je: "ik kan niet masseren" Dat is fout. IEDEREEN kan masseren. Wat zou er fout kunnen gaan?

Ben je avontuurlijk en wil je wat nieuws proberen? Je seksleven zit misschien een beetje in een sleur? Tja, dan hebben wij een aantal zeer leuke tips om het avontuur en jullie bed in te duiken!

Erogene zones (plekjes op je lichaam) die (seksuele) opwinding veroorzaken... oké, maar waar kan je die vinden? Hoe masseer je met maximum resultaat? ... Deze erogene zones zijn bij vrouwen en mannen heel anders. We leggen het je graag uit. Wist je bijvoorbeeld dat handpalmen en vingers onder de erogene zones gerekend worden?.... En de meeste mannen weten waarschijnlijk ook wel dat de mond een belangrijke erogene zone is.... Maar meestal stopt het daar. En dan? ..

Echt, ... je zal vlug merken : de voordelen van een erotische massage zijn eindeloos! Meteen vanaf het eerste moment zal je merken hoe leuk, spannend en intiem het is om een massage te geven.

Maak de erotische massage een terugkerend onderdeel van je seksleven! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één keer in de week de tijd te nemen om elkaar te masseren. Zo leer je de gevoelige plekjes van je partner kennen én je leert je massagerepertoire uit te breiden met je eigen creatieve ingevingen. Zo ontwikkel je je jouw eigen stijl.

Succes! Alt text


Recente blogposts