Mannen geven het niet toe maar hiermee kan je hen verleiden

Mannen! ze willen het niet toegeven, maar hiermee kan je ze verleiden: Met volgende tips kan je misschien wel wat :

Draag zijn hemd of zijn hoodie als je terloopse “jurk”

Echt waar, hij kan er niet genoeg van krijgen als hij je in ZIJN kleding ziet – halfnaakt... sexy as hell, super schattig..... Denk eens na! Hij kan zo ook veel makkelijker aan je "eva-kostuumpje" want alles zit jou toch te ruim....

Je zomersproetjes

ja écht. Hou toch eens op met ze te verbergen! Ze zijn superschattig!

Goeie tip : je mag niet alijd even makkelijk te krijgen zijn

Laat hem er maar eens hard zijn best voor doen, laat het niet vanzelfsprekend zijn. Een kerel heeft een jagersinstinct. Laat hem dat maar eens naar boven halen. Het zal hem deugd doen en hem in zijn mannelijkheid doen geloven. Dan voelt hij zich zo stoer als echte lady-killer. Is goed voor zijn ego! Een kerel wil nu éénmaal fier kunnen zijn op zijn gevangen prooi! .. en er zelfs mee stoefen bij zijn vrienden!

Zorg voor kleine; verleidelijke beetjes bloot

"accentjes" ... bv je sexy sleutelbeentje met een tatootje erop... mannen smelten er gewoon voor!

Lief stemmetje

Nog een goeie is: vraag hem toch maar eens met een héél lief stemmetje of hij jouw "exclusieve privé knuffelbeer" wil zijn. Zijn hart zal direct smelten. Want ja, hij wil het niet direct toegeven, maar knuffelen is wel fijn.

Blijf werk maken van je bed

Maak er een paradijsje van. Vrouwen-bedden zijn nu éénmaal onweerstaanbaar "fluffy, welriekend en “om nooit meer uit te komen” "... dat vinden mannen toch. Dus blijf gewoon je satijnen lakentjes op leggen.

Je moet echt NIET stoppen met giechelen

jouw gegiechel klinkt als het nirvana in zijn oren! Het is o-zo sexy!

Ultieme tip

Laat hem duidelijk merken dat je hem met je ogen aan het uitkleden bent en zijn spieren bewondert ... Hij smelt helemaal weg als hij merkt dat je hem tot in de puntjes observeert! Want zijn lijf is stoer, mannelijk, sexy ...

Gebruik je hete adem in zijn nek (en zijn oren)

je stoere beer krijgt er direct kippenvel van en sleurt je ongenadig mee naar de slaapkamer! Wedden?

Na de douche

Kom je net van onder de douche? Je haar NIET drogen.... kerels vinden het kei-sexy! Het moment dat je uit de douche komt, wil hij écht gewoon die handdoek van je lichaam trekken om je te bestormen als een gek-geile bok!

En deze laatste had je echt niet zien komen

Je man is gek op je "pure" lichaamsgeur. Zeker bij het wakker worden. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met je feromonen die tijdens je slaap vrij komen. Feromonen zitten in je zweet ... en als je slaapt en lekker warm ligt, kan je nogal eens gaan zweten.

Dus dames, niks meer om je over te schamen bij het wakker worden : hij is -echt waar- compleet GEK van je typische “vrouwengeur”. Dus gedaan met uit je bed te springen om vlug te douchen, blijf gewoon lekker lang in zijn armen liggen en geniet van een zalige knuffelbeurt!

Succes!

Wie ben jij .....?


Recente blogposts