Veel gestelde vragen

Wat kost het om een Fifty Secrets Homeparty te organiseren?

Onze homeparty’s zijn gratis. Wij vragen een "reservatie waarborg" van €50 die wordt terugbetaald als de totaal verkoop van de avond boven de €250 resulteert.


Welke producten mogen we verwachten?

We komen zeker niet met 50 seksspeeltjes opdagen! Alle producten zijn van erotische aard of houden er verband mee.


Hoe kan ik een Fifty Secrets Homeparty boeken?

Je kan via het boekingsformulier van onze website boeken. Wij zullen altijd telefonisch contact met je opnemen, om de details te bespreken. Telefonisch boeken kan op het nummer 0487/26 02 28


Hoeveel personen mag ik uitnodigen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Voor ons is er geen maximum maar als u meer dan 20 gasten heeft, dan raden wij aan dit eerst met ons te bespreken. We vragen wel een minimum van 6 personen aanwezig. Tip : nodig altijd meer mensen uit - er zijn er altijd die niet komen opdagen. .Aandachtspunt : elke aanwezige moet 18+ zijn.


Mag ik mannen uitnodigen?

Dat mag - maar hou er rekening mee dat onze 50 producten vooral vrouwvriendelijk zijn. "Voor vrouwen, door vrouwen"


Zijn er voordelen voor de gastvrouw?

Bij een verkoop van meer dan €250 ontvang je als gastvrouw een waardebon van 5% op de totaalverkoop. Dit bedrag kan je gebruiken voor het aankopen van je eigen producten. Als de verkoop minder dan €250 bedraagt, krijg je een door ons -speciaal voor jou gekozen geschenkje om je te bedanken voor je gastvrijheid.


Wanneer wordt alles geleverd?

Als alle betalingen ontvangen zijn, ontvang je als gastvrouw alle bestellingen afzonderlijk verpakt bij je thuis. Je kan ook kiezen om je bestelling en die van je gasten op te halen in een Bpost afhaalpunt.


Ik wil een Fifty Secrets Homeparty organiseren als vrijgezellenavond, Kan dat?

Dat doen wij met alle plezier, met dezelfde voorwaarden als een "gewone" Fifty Secrets Homeparty......


Is er garantie op jullie producten?

Op al onze producten is er 1 jaar garantie. Wij bezorgen je een gratis retourlabel. Na ontvangst van het defecte product sturen wij je een nieuw exemplaar.


Kan ik zelf ook consulente worden bij Fifty Secrets?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde consulenten om ons team te versterken. Je kan solliciteren via ons sollicitatie formulier.


Wat is er nodig voor organisatie van een Homeparty?

Natuurlijk de nodige gasten. U zorgt voor hapjes en drankjes ... De consulente heeft een tafel nodig om de spulletjes mooi uit te stallen.


Hoe lang duurt een Homeparty?

Onze consulente heeft een 2 uurtjes nodig om alle producten te demostreren. En daarna een uurtje om de bestellingen af te handelen.